Thuis sporten met korting

Train online op jouw niveau
Ontdek het gemak van thuis trainen. Via Zorghulp kan je nu thuis sporten via het online sportplatform van Nederland, de HOW@home app.

XCO®-set, de onmisbare fitnesstool

Gebruik de XCO®-set tijdens jouw XCO® workout. Tijdens deze workout heb je in elke hand 1 XCO®-buisje vast. Elk buisje is gevuld met grit. Aan het begin en einde van elke beweging legt het XCO®-buisje extra belasting op de spieren, ook wel Reactive Impact genoemd.

Meer over HOW@home 

Je kan zelf aan de slag met de XCO®-set, maar je kan ook één van de tientallen XCO® workouts volgen die op de HOW@home app staan. Met de HOW@home app heb je toegang tot meer dan honderd workouts, die ook nog eens wekelijks worden aangevuld. Naast de trainingen kan je ook kiezen voor XCORE® workouts, personal training, BBB, box, yoga & pilates, fitness, HIIT en nog veel meer. HOW@home is geschikt voor zowel beginnend als gevorderd sporter, jong en oud, man en vrouw! De instructeurs op HOW@home zijn Nederlandstalig en zorgen dat er voor iedere deelnemer op zijn of haar niveau wordt uitgedaagd. Er is een groot aanbod aan trainingen waaruit je kunt kiezen; alles voor jouw gewenste doelstelling en niveau. Er zijn tientallen workouts waarbij je geen fitnessmateriaal nodig hebt. 

Jouw ledenvoordeel

  • 50% korting. Je betaalt € 119,50 in plaats van € 239,00.
  • Een BRN®-set.
  • 12 maanden onbeperkt toegang tot de HOW@home app. De toegang verloopt automatisch en wordt niet stilzwijgend verlengd. Toegang tot HOW@HOME wordt binnen 3 dagen toegestuurd per mail.
  • 12 maanden toegang tot de BRN® workouts die je met de BRN®-set kan doen.
  • Keuze uit meer dan 100 trainingen.

Voorwaarden

  • Je bent lid van Zorghulp.

Zo activeer je jouw korting

Om gebruik te maken van de korting moet je eerst inloggen in de Voordeelshop. Daarna kan je in de Voordeelshop de app online kopen. Heb je nog geen code voor de Voordeelshop ontvangen, dan kan je die aanvragen op de homepage van de Voordeelshop. 

Online sporten aanvragen

Chatten


Chat met onze
ledenadviseur

Chat offline


Mail met onze
ledenadviseur